Αθεώρητοι Παραγωγοί στις Λαϊκές Αγορές της Θεσσαλονίκης

ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!
11 Ιουλίου 2016
Η Ομοσπονδία στο πλάι του Παραγωγού
26 Ιουλίου 2016
Όλες

Αθεώρητοι Παραγωγοί στις Λαϊκές Αγορές της Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι Παραγωγοί,

 

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συνήλθε σε συνεδρίαση η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών, στην οποία υπήρξε εισήγηση που ζητούσε την αφαίρεση των Λαϊκών Αγορών από Παραγωγούς, οι οποίοι είναι αθεώρητοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, μετά από σθεναρή παρέμβαση του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας μας, κ. Μακρίδη Βασιλείου, αλλά και του εκπροσώπου του Σωματείου «Η Πρόοδος», κ. Λαβιδά Γεωργίου, καταφέραμε να δοθεί ένα χρονικό διάστημα ανοχής από τη Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών, έως τις 30/10/2016, προς τους συναδέλφους Παραγωγούς, οι οποίοι έχουν καθυστερήσει την θεώρησή τους.

Για το λόγο αυτό, σας ενημερώνουμε ότι:

Για όλους τους Παραγωγούς που η άδειά σας έχει εκδοθεί από τη Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης, έχει λήξει και δεν την έχετε ανανεώσει, ΑΜΕΣΑ πρέπει να προχωρήσετε στις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να μην χάσετε τις θέσεις σας.  

Το ίδιο ισχύει και όλους εσάς, που η άδειά σας έχει εκδοθεί από άλλο νομό, αλλά προσέρχεστε σε Λαϊκές Αγορές της Θεσσαλονίκης. Θα πρέπει να ανανεώσετε την άδειά σας στο νομό σας και κατόπιν να προσέλθετε στη Θεσσαλονίκη, ώστε να σας δοθεί η έγκριση προσέλευσης στις Λαϊκές Αγορές της πόλης.

Τονίζουμε ότι η προθεσμία που σας αναφέραμε αφορά μόνο αυτό το χρονικό διάστημα και αν δεν προχωρήσετε σε θεώρηση, θα σας αφαιρεθούν οι Λαϊκές Αγορές, στις οποίες προσέρχεστε.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ