Για ακόμη μία φορά κατεβαίνουμε στους δρόμους για τα δίκαια αιτήματά μας.

Νέο νομοσχέδιο- κόλαφος του Υπουργείου Ανάπτυξης για τις Λαϊκές Αγορές
24 Απριλίου 2014
Ανένδοτο το Υπουργείο Ανάπτυξης στα δίκαια αιτήματά μας
28 Απριλίου 2014

Για ακόμη μία φορά κατεβαίνουμε στους δρόμους για τα δίκαια αιτήματά μας.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι Παραγωγοί,

Την Παρασκευή, 25/04/2014, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας κ. Μακρίδης Βασίλειος και ο Πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκη «Η Πρόοδος» και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Τοπούζης Δημήτριος, προσκλήθηκαν από την Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου, όπου και κατέθεσαν τις προτάσεις μας, για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης, για τις Λαϊκές Αγορές.

Από πλευράς Υπουργείου δεν υπήρξε θετική ανταπόκριση στα αιτήματά μας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει άλλη διέξοδος, από το να προβούμε σε απεργιακές κινητοποιήσεις.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ήρθε η ώρα να συσπειρωθούμε για να σώσουμε το δικό μας μέλλον αλλά και των παιδιών μας. Δε μπορούμε να αποτρέψουμε την εφαρμογή του νόμουεκτρώματος, με πολυτελείς αγορεύσεις.

ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ 09:00, ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ  ΔΥΝΑΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.

Θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, όπου θα επιδώσουμε τα ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΕΣ!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ