Δελτίο Τύπου για την τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης

Προβλήματα απο την ισχυρή νεροποντή στη Νάουσα την Τρίτη, 22 Ιουλίου
23 Ιουλίου 2014
Συντελεστής φορολόγησης 13% για τους Παραγωγούς
28 Ιουλίου 2014
Όλες

Δελτίο Τύπου για την τροπολογία του Υπουργείου Ανάπτυξης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά τον ανασχηματισμό της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας και κατόπιν πρόσκλησής μας για διαβούλευση σχετικά με τον Νόμο 4264/2014, λάβαμε ΔΕΣΜΕΥΣΗ ότι θα κατατεθεί τροπολογία του νόμου, τις προσεχείς ημέρες, σε καίρια ζητήματα, όπως: 1.Διατήρηση των Οργανισμών Λαϊκών Αγορών Αττικής και Θεσσαλονίκης, έως 30/10/2014, 2. Έκδοση παραγωγικών αδειώνανανέωση, 3. Επανασύσταση Τριμελών Επιτροπών.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΝΤΑ.

Για πρώτη φορά στα χρονικά, από τις 15/05/2014 έως και σήμερα, δεν εκδίδονται και δεν ανανεώνονται άδειες Παραγωγών και μάλιστα λόγω της ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ του κράτους, οι Παραγωγοί των Λαϊκών Αγορών απειλούνται με πρόστιμα έως και 5.000 ευρώ και ποινές φυλάκισης, όπως προστάζει ο Νόμος 4264!!!

Κατόπιν λοιπόν απόφασης όλων των Ομοσπονδιών Λαϊκών Αγορών, πανελλαδικά, την ερχόμενη Τετάρτη 30/07/2014, θα πραγματοποιηθεί ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ, με αποκλεισμό του Υπουργείου Ανάπτυξης, για τη στάση του Υπουργείου και τον ΕΜΠΑΙΓΜΟ απέναντι σε έναν ολόκληρο κλάδο.

ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ               ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ