Επαφές με τα πολιτικά κόμματα με θέμα τα εξοντωτικά μέτρα κατά των Αγροτών.

Μέτρα εξαθλίωσης για τον Αγροτικό Τομέα
20 Ιουλίου 2015
Aνακοίνωση για συμμετοχή πωλητών στην νέα λαϊκή αγορά «Πεύκα».
14 Σεπτεμβρίου 2015
Όλες

Επαφές με τα πολιτικά κόμματα με θέμα τα εξοντωτικά μέτρα κατά των Αγροτών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι παραγωγοί,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Ομοσπονδία Παραγωγών Μακεδονίας Θεσσαλίας Θράκης, όλο αυτό το διάστημα από τη στιγμή που τέθηκε στο προσκήνιο η ψήφιση των εξοντωτικών μέτρων κατά του Αγροτικού Τομέα, δεν παρέμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πραγματοποίησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες (έγγραφα προς όλους τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, τηλεφωνικές επαφές, κ.τ.λ.), έτσι ώστε τα πολιτικά κόμματα να ενημερωθούν πλήρως για ότι αφορά τη θέση και στάση μας για τα εν λόγω μέτρα.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι αύριο Τετάρτη και ώρα 13:30, στα πλαίσια των επαφών αυτών, θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή, συνάντηση όλων των Ομοσπονδιών Παραγωγών Λαϊκών Αγορών, με σκοπό την ενημέρωση για την  κατάσταση που επικρατεί, τις θέσεις, τους φόβους αλλά και την απόγνωση του Αγροτικού Κόσμου, στον Πρόεδρο της Ν.Δ κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Επίσης, η Ομοσπονδία μας, καταβάλλοντας αδιάκοπα προσπάθειες για τη δίκαιη αντιμετώπιση του παραγωγού, πραγματοποίησε ήδη συνάντηση με τον Βουλευτή της Ν.Δ του Ν. Ημαθίας, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, με θέμα συζήτησης τα μέτρα, τις καταστρεπτικές συνέπειες αυτών αλλά και την αγωνία των παραγωγών για το αβέβαιο αύριο. Με τη σειρά του, μας διαβεβαίωσε ότι όλα τα αιτήματά της Ομοσπονδίας μας καθώς επίσης και τις θέσεις μας, θα τα μεταφέρει στον Πρόεδρο της Ν.Δ κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη επακριβώς.

Όμως δε σταματάμε εδώ. Θα συνεχίσουμε τις επαφές μας και με όλους τους υπόλοιπους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων και θα επιδιώξουμε συνάντηση μαζί τους με στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους πρόσωπο με πρόσωπο.

Αγαπητέ συνάδελφε παραγωγέ, συνεχίζουμε τον αγώνα μας έχοντας προτεραιότητά μας να κρατήσουμε τον Αγροτικό Τομέα στο επίπεδο που του αξίζει και να αποτρέψουμε την καταστροφή του αγωνιζόμενοι για τη δίκαιη φορολόγησή του και όχι μόνο.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

             ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ    

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                               ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ