Παρέμβαση Ομοσπονδίας στην παράνομη πρακτική του Δήμου Κομοτηνής

Οι Παραγωγοί των Λαϊκών Αγορών στο πλευρό των αδύναμων κοινωνικών ομάδων.
20 Απριλίου 2012
Παράνομες πρακτικές στις Σέρρες, εις βάρος των Παραγωγών Λαϊκών Αγορών
20 Απριλίου 2012
Όλες

Παρέμβαση Ομοσπονδίας στην παράνομη πρακτική του Δήμου Κομοτηνής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Παρέμβαση πραγματοποίησε η Ομοσπονδία μας την περασμένη εβδομάδα, στο Δήμο Κομοτηνής, ο οποίος δεν έχει συστήσει ακόμη Τριμελή Επιτροπή -σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους Δήμους της χώρας– και έτσι δεν θεωρεί τις άδειες των Παραγωγών που προσέρχονται στις εκεί Λαϊκές Αγορές.

Μάλιστα ο ίδιος Δήμος, ανακοίνωσε όσοι Παραγωγοί προσέρχονται σε Λαϊκές Αγορές της Κομοτηνής, απο άλλους Νομούς, να σταματήσουν ,έως ότου συσταθεί η Τριμελής Επιτροπή, με απειλές ακόμη και προστίμων.

Η κίνηση αυτή του Δήμου αποτελεί προσπάθεια εκφοβισμού προς τους Παραγωγούς, χρησιμοποιώντας το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κριτήριο της εντοπιότητας, πράξη που είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΑ.

Οι εν λόγω Παραγωγοί είναινομιμότατοι εφόσον έχουν θεωρήσει τις άδειές τους στο Δήμο στον οποίο ανήκουν και δεν είναι δυνατό ναεκδιώχνονται και ναρισκάρουν την παραγωγή τους, η οποία με τον τρόπο αυτόθα παραμείνει ανεκμετάλλευτη, γεγονός που θα προκαλέσει μεγάλη ζημία στους ίδιους.

Η Ομοσπονδία μας ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να δίνει ΑΓΩΝΕΣ για την επικράτηση των Νόμων που ισχύουν για τους Παραγωγούς και όχι της ανομίας και της κατάχρησης απο πλευράς του εκάστοτε φορέα.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ          ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ