Ανένδοτο το Υπουργείο Ανάπτυξης στα δίκαια αιτήματά μας

Για ακόμη μία φορά κατεβαίνουμε στους δρόμους για τα δίκαια αιτήματά μας.
26 Απριλίου 2014
Νέα τροπολογία για Κατάργηση των Οργανισμών Λαϊκών Αγορών
30 Απριλίου 2014
Όλες

Ανένδοτο το Υπουργείο Ανάπτυξης στα δίκαια αιτήματά μας

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι Παραγωγοί,

Μετά από τις άκαρπες διαπραγματεύσεις με το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας για το σχέδιο νόμου των Λαϊκών Αγορών, σας ενημερώνουμε ότι η απεργία του κλάδου μας που ξεκίνησε ΕΠΙΤΥΧΩΣ σήμερα, 28/04/2014, πρόκειται να συνεχισθεί και αύριο, Τρίτη 29/04 και την Τετάρτη, 30/04/2014.
Στη συνάντησή μας με τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, όπου και επιδώσαμε τα ΔΙΚΑΙΑ αιτήματά μας, ο ίδιος δήλωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό μας και μάλιστα πως θα προωθήσει τις θέσεις μας στο Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου, κ. Κώστα Μπούρα. Δεσμεύτηκε ακόμη ότι θα επιδιώξει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο να αποσυρθεί και να επανέλθει σε δημόσια διαβούλευση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τα αιτήματά μας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ!

Αύριο, Τρίτη, 29 Απριλίου, ο κλάδος μας σύσσωμος πρόκειται να συγκεντρωθεί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στις 09:00, όπου και θα καταθέσει τις θέσεις του και στον Περιφερειάρχη, Απόστολο Τζιτζικώστα. Την Τετάρτη, 30 Απριλίου, η απεργία μας συνεχίζεται, με μία συμβολική κίνηση απο όλους μας: Θα μοιρασθούν στους καταναλωτές δωρεάν τρόφιμα, προκειμένου να γίνει αντιληπτό από όλους πως οι ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!!!

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ          ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ