Δικαίωση για το θέμα των Ταμειακών Μηχανών

Απόφαση για προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, σχετικά με το θέμα των ταμειακών μηχανών
22 Ιουλίου 2010

Δικαίωση για το θέμα των Ταμειακών Μηχανών

Συναδέρφισσες, Συνάδερφοι,

Μετά απο το δύσκολο δρόμο που επέλεξε η Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Θράκης, ΕΝΑΝΤΙΑ σε όλους αυτούς που προέτρεπαν τους συναδέλφους παραγωγούς να παραγγείλουν ταμειακές μηχανές, ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/07/2010 Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ. Το Υπουργείο Οικονομικών ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ και το Συμβούλιο της Επικρατείας με απόφασή του ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕ, έτσι ώστε ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ 01η/10/2010.

Εμείς με τη σειρά μας θα συνεχίσουμε τις επαφές μας με το Υπουργείο Οικονομικών, έτσι ώστε να ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ και να ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. Ο δρόμος που ακολούθησε η Ομοσπονδία, ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ, έτσι ώστε να μην έχουμε ταμειακές μηχανές και μετά την 01η/10/2010.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΞΕ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ