Η νέα παρέμβασή μας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης

Παρέμβαση Ομοσπονδίας για την πρόσφατη χαλαζόπτωση
11 Ιουνίου 2013
Παρέμβαση Ομοσπονδίας για τους ασφαλιστικά μη ενήμερους στον ΕΛ.Γ.Α για το 2012
2 Ιουλίου 2013
Όλες

Η νέα παρέμβασή μας για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 

Πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τον Υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο Σκορδά, την Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013, με τον οποίο συζητήθηκαν εκ νέου όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε, καθώς και θέματα του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης.

Ζητήσαμε, μεταξύ άλλων, από τον Υφυπουργό να κατατεθεί εκ νέου ΑΜΕΣΑ το νομοσχέδιο που αφορά και τις Λαϊκές Αγορές, στη Βουλή προς ψήφιση, προκειμένου να επιλυθεί σύντομα ένα σημαντικό μέρος των προβλημάτων μας και μάλιστα μετά από προσωπική παρέμβαση μας, καταφέραμε να αποσπάσουμε τη δέσμευση του Υφυπουργού ότι θα συμπεριληφθεί στο συγκεκριμένο πολυνομοσχέδιο και η ορθή επανάληψη του Νόμου, που αφορά τις τοποθετήσεις των Παραγωγών στις κατά τόπους Λαϊκές Αγορές, έτσι ώστε να ξεκαθαριστεί και δια νόμου η διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται για τη δραστηριοποίησή μας στις Λαϊκές που έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε.

Ωστόσο, οι προσπάθειές μας δε σταματούν εδώ. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό, μιας και τα θέματά μας δεν εξαντλούνται στο νομοσχέδιο αυτό. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε σκληρή μάχηόπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνιαπροκειμένου να απαλλάξουμε τον κλάδο μας από το βάρος των προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει.  

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ