Καταγγελίες για περίεργες εγγραφές από διάφορους συνδικαλιστικούς φορείς σε λαικές αγορές.

Απολογισμός της περασμένης χρονιάς και νέοι στόχοι
6 Φεβρουαρίου 2015
ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2015
24 Φεβρουαρίου 2015
Όλες

Καταγγελίες για περίεργες εγγραφές από διάφορους συνδικαλιστικούς φορείς σε λαικές αγορές.

Αγαπητοί Συνάδελφοι Παραγωγοί,

Πολλά μέλη μας μας έχουν κάνει τις τελευταίες ημέρες διάφορες καταγγελίες για… «περίεργα» περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στις Λαϊκές Αγορές.
Ενημερωθήκαμε ότι πολλοί Παραγωγοί προσεγγίζονται από διάφορους καλοθελητές, οι οποίοι ισχυριζόμενοι ότι θα προστατεύσουν τα συμφέροντά τους, τους τάζουν θέσεις, αλλαγές, προσθήκες Λαϊκών Αγορών κλπ προκειμένου να τους εγγράψουν στα Σωματεία τους άνευ συνδρομής.

Σας ενημερώνουμε ότι οι ΜΟΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ, ΑΝΑ ΝΟΜΟ, ΑΜΙΓΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΜΙΓΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ!

Αυτοί είναι οι μόνοι που παλεύουν για την είσοδο των Παραγωγών στις Λαϊκές Αγορές της Θεσσαλονίκης, όταν άλλοι καταψήφιζαν σωρηδόν τα αιτήματα των Παραγωγών για την έγκριση προσέλευσης στην πόλη μας, στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΑΘ, πριν την κατάργησή του.
Αυτοί είναι και οι μόνοι που ΕΜΠΡΑΚΤΑ το απέδειξαν με τα ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ τους στον κλάδο μας όλα αυτά τα χρόνια. Η Ομοσπονδία μας πολλες φορές μέσα απο την πορεία της έχει αποδείξει ποιός είναι στην πραγματικότητα ο γνήσιος εκπρόσωπος του παραγωγικού κλάδου.
Παρόλα αυτά τα Διοικητικά Συμβούλια των Σωματείων- μελών της Ομοσπονδίας μας έχουν ήδη ενημερωθεί και θα προβούν σε προάσπιση των συμφερόντων των Παραγωγών.

ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ!
Πολλά τάζονται αλλά λίγα γίνονται. Μην ξεχνάτε…

ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΜΙΓΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΙΓΩΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ      ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ