ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

Όλες οι Παραγωγικές Ομοσπονδίες της χώρας στην Αθήνα, για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας
11 Απριλίου 2016
Αθεώρητοι Παραγωγοί στις Λαϊκές Αγορές της Θεσσαλονίκης
11 Ιουλίου 2016
Όλες

ΟΧΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Ενόψει της επικείμενης ψήφισης του νομοσχεδίου για το ασφαλιστικό, η Ομοσπονδία μας αλλά και τα Σωματεία που αποτελούν τη ΔΥΝΑΜΗ της, δίνουν το παρών για άλλη μία φορά στον αγώνα κατά των νέων μέτρων, που πρόκειται να αποτελέσουν την ταφόπλακα στον κλάδο μας αλλά και σε πολλούς άλλους.

Μετά τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις με τις οποίες δηλώσαμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα που προσπάθησε να μας επιβάλλει η κυβέρνηση, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ δηλώνοντας τη ΡΗΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ στο καυτό νομοσχέδιο αλλά και τη ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ μας σε όλους τους κλάδους που απειλούνται από αυτά.

Ο αγροτικός τομέας αποτελεί τον ΠΥΡΗΝΑ της ελληνικής οικονομίας, μιας και σαν καθαρά πρωτογενής τομέας απασχόλησης επιφέρει μεγάλα έσοδα στο κράτος. Παρόλα αυτά απειλείται συνεχώς, τα τελευταία χρόνια, με νέες φορολογικές επιβαρύνσεις, με βαρύτατες ασφαλιστικές εισφορές και χωρίς το απαιτούμενο αντίκρυσμα. Οι αγρότες έχουν απομείνει μόνοι εν μέσω μίας- δυσανάλογης των δυνάμεών τους– φορολογικής και ασφαλιστικής λαίλαπας. Ωστόσο, παραμένουμε μάχιμοι, δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε τους αγώνες μας για τη δικαίωσή μας.

Στο πλαίσιο της αντίστασής μας στα ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ μέτρα που προσπαθούν να επιβάλλουν κυβέρνηση και δανειστές στον ελληνικό λαό, δηλώνουμε ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣυποστηρίζει σθεναρά την ΑΝΤΙΘΕΣΗ στα μέτρα που πρόκειται να οδηγήσουν, τον παραγωγικό τομέα αλλά και τόσους άλλους, στην οριστική εξαθλίωση.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΝΤΑΝΗ!

 ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ           Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ