ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

Παρεμβάσεις Ομοσπονδίας για τον ΕΛ.Γ.Α
20 Μαΐου 2011
Απόφαση Υφυπουργού Οικονομικών και Δ.Σ ΟΛΑΘ για την πληρωμή του ημερησίου δικαιώματος απο τους Παραγωγούς.
18 Ιουλίου 2011
Όλες

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι  Παραγωγοί,

 

Αναρίθμητα προβλήματα έχουν προκύψει με την κατάσταση που επικρατεί στον Οργανισμό Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης.  Η έλλειψη προσωπικού και οι τελευταίες εξελίξεις με την παραίτηση του Προέδρου του Δ.Σ, σε συνδυασμό με τις ασάφειες του Νόμου 3852 του Καλλικράτη, σχετικά με τις αρμοδιότητες  της  Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε αυτόν απο  01/07/2011, έχουν φέρει την κατάσταση στις Λαϊκές Αγορές στο απροχώρητο.

Σας ενημερώνουμε οτι ο έλεγχος στις Λαϊκές Αγορές είναι πλέον ελλειπής και οι χορηγήσεις, οι θεωρήσεις και όλες οι διαδικασίες που αφορούν τις παραγωγικές άδειες, έχουν πάψει να εκτελούνται, εφόσον δεν υπάρχει Διοικητικό Συμβούλιο που θα αποφανθεί για αυτές.

Ωστόσο εμείς δεν παύουμε να μαχόμαστε για ένα καλύτερο αύριο στον κλάδο των Λαϊκών Αγορών και έτσι με συναντήσεις και έγγραφά μας στους αρμόδιους φορείς, γνωστοποιούμε και ζητούμε την άμεση αντιμετώπιση και λύση των προβλημάτων μας.

Έως και σήμερα δυστυχώς δεν έχουμε πάρει καμία απολύτως απάντηση απο τα Υπουργεία και τους αποδέκτες των εγγράφων μας, ωστόσο δεν επαναπαυόμαστε, αλλά ούτε και καταθέτουμε τα όπλα.

Χρειάζεται να οπλιστούμε με υπομονή και επιμονή, για να βγούμε και απο αυτό τον κυκεώνα προβλημάτων.

 

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                       ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ