Η πρώτη επαφή με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τις αρμοδιτότητες των Λαϊκών Αγορών

Νεότερα για τις αποζημιώσεις εξαιτίας του Ρωσικού εμπάργο,
14 Ιανουαρίου 2015
Αποζημιώσεις για τους πληγέντες του καλοκαιρινού εμπάργκο
21 Ιανουαρίου 2015
Όλες

Η πρώτη επαφή με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τις αρμοδιτότητες των Λαϊκών Αγορών

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη, 13 Ιανουαρίου η Ομοσπονδία μας κλήθηκε στη νέα Διεύθυνση Λαϊκών Αγορών, από τον εντεταλμένο σύμβουλο, Μιχάλη Χριστόπουλο, για μία πρώτη συνάντηση, όπου μας επεσήμανε τους πρώτους στόχους που έχει θέσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για τη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών. Εκείνο που τονίσθηκε από πλευράς μας είναι η επίσπευση της διαδικασίας μεταφοράς του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών στην Περιφέρεια, προκειμένου να επανέλθουμε σύντομα στους κανονικούς μας ρυθμούς και, φυσικά, η ταχύτερη  σύσταση της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών.

Η Ομοσπονδία μας θα σταθεί αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια βελτίωσης  των Λαϊκών Αγορών και φυσικά ευελπιστούμε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά της Περιφέρειας, για την επίλυση των προβλημάτων.

Ως θεσμικός παράγοντας φυσικά η Ομοσπονδία, θα είναι υπερασπιστής των συμφερόντων του Παραγωγού, σε οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει και φυσικά ελπίζουμε σε μία άριστη συνεργασία με την αρμόδια, πλέον για τις Λαϊκές Αγορές, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.  

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ          ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ