ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

16 Μαρτίου 2020
7 Μαΐου 2020

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου οι Λαϊκές Αγορές ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ (πλην βιομηχανικών ειδών).

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Μακεδονίας Θεσσαλίας Θράκης για ακόμα μία φορά έπραξε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αποστέλλοντας όλα τα αναγκαία έγγραφα στον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη Άδωνη (με τον οποίο είχε χθες και τηλεφωνική επικοινωνία) και στον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Καταναλωτή κ. Σταμπουλίδη Πάνο.

Ειδικότερα αναφερόμενοι σε όλα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε λαϊκές αγορές εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όπου όλοι οι Δήμαρχοι θα πρέπει να αναιρέσουν τις όποιες αποφάσεις για μη λειτουργία των λαϊκών αγορών έχουμε αποστείλει τα απαραίτητα έγγραφα στους εν λόγω Δημάρχους για τήρηση των αποφάσεων της Κυβέρνησης!!!

Επίσης θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Όργανα της Χώρας όπου με συντονισμένες ενέργειες και παρεμβάσεις κατάφεραν οι λαϊκές αγορές να παραμείνουν ανοιχτές για την τροφοδοσία του Έλληνα Καταναλωτή!!!

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς!!!

Υπενθυμίζουμε για πολλοστή φορά σε όλους τους συναδέλφους οι οποίοι δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές απαραιτήτως να φορούν γάντια και να έχουν στους πάγκους τους αντισηπτικά!!!

Η εικόνα που θα παρουσιάζουν οι λαϊκές αγορές θα πρέπει να είναι αυτή της οργάνωσης και προστασίας τόσο των ιδίων όσο και του καταναλωτικού κοινού!!!

Πράττουμε υπεύθυνα και διασφαλίζουμε τη Δημόσια Υγεία!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!