Δραστηριοποίηση των παραγωγών και επαγγελματιών των λαϊκών αγορών στο 100%.

5 Απριλίου 2021
ΚΛΟΠΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
11 Μαΐου 2021

Δραστηριοποίηση των παραγωγών και επαγγελματιών των λαϊκών αγορών στο 100%.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣΚ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 157 Τ.Κ. 542. 48 ΤΗΛ. 2310 303 585 ΦΑΞ: 2310 303 875e-mail:omospo11@otenet.gr Url: www.laikes-agores.gr

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΝ. ΡΩΜΥΛΙΑΣ 25-27, Κ. ΤΟΥΜΠΑ,ΤΗΛ: 2310 905 175 ΦΑΞ: 2310 932 697 e-mail: laikes@otenet.gr Url: www.laikes.gr

Θεσσαλονίκη, 05/05/2021 Αρ. Πρωτ.: 3688

ΠΡΟΣ

Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνη Γεωργιάδη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

– Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων Γεν. Γραμματεία Εμπορίου & Προστ. Καταναλωτή

Γεν. Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Σταμπουλίδη Παναγιώτη

Έπειτα από το άνοιγμα του λιανεμπορίου και της εστίασης στις 3 Μαΐου και με ενδεχόμενη κατάργηση των sms και την απελευθέρωση του τουρισμού στις 15 Μαΐου ,η επιστροφή στο 100% των προσελεύσεων των παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών των λαϊκών αγορών κρίνεται αναγκαία.Οι πρόωρες παραγωγές βρίσκονται στο απόγειο τους και επιπροσθέτως τα έξοδα για σπορικά ,φυτά ,θέρμανση ,κτλ επιβαρύνουν τον Έλληνα παραγωγό .Η εν λόγω απόφαση δραστηριοποίησης των παραγωγών σε ποσοστό 50% όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει επιφέρει τεράστια οικονομική ζημία και η άμεση ανάγκη ολοκληρωτικού ανοίγματος των λαϊκών αγορών θα ξεκλειδώσει την οικονομική δυσχέρεια στην οποία έχουν περιέλθει. Επιπλέον από την έναρξη της πανδημίας για 6 μήνες και πλέον τα βιομηχανικά είδη με κοινή υπουργική απόφαση δεν δραστηριοποιούνταν καθόλου.Για όλους τους παραπάνω λόγους , ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας για την δραστηριοποίηση των παραγωγών και επαγγελματιών των λαϊκών αγορών στο 100%.

Παρακαλούμε για τις δικές σας άμεσες ενέργειες.Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΕΡΕTZΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ