Νέα ανακοίνωση του ΟΓΑ για τους ασφαλισμένους του

Νέες αυξήσεις στα ασφάλιστρα του ΟΓΑ.
12 Ιανουαρίου 2012
Αναστολή απεργίας Λαϊκών Αγορών Αθήνας
13 Ιανουαρίου 2012
Όλες

Νέα ανακοίνωση του ΟΓΑ για τους ασφαλισμένους του

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

 

Σας ενημερώνουμε οτι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΓΑ, όλοι οι ασφαλισμένοι σε αυτόν, απο 01/01/2012, θα έχουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους γιατρούς που είναι συμβεβλημένοι ή θα συμβληθούν στον ΕΟΠΠΥ.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του παραπάνω ασφαλιστικού φορέα, τα Ατομικά Συνταγολόγια των ασφαλισμένων του ΟΓΑ δεν ισχύουν και η συνταγογράφηση θα γίνεται ηλεκτρονικά ή χειρόγραφα σε συνταγολόγιο ενιαίου τύπου που έχουν προμηθευτεί οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ.

Ακόμη, όπως αναφέρει η Διοίκηση του ΟΓΑ, οι ασφαλισμένοι  είναι απαραίτητο, κατά την επίσκεψη στο γιατρό, να επιδεικνύουν το Βιβλιάριο Υγείας, ασφαλιστικά ενήμερο, (τα βιβλιάρια υγείας ισχύουν και εξακολουθούν να θεωρούνται από τους αρμόδιους Ανταποκριτές του ΟΓΑ), για να έχουν ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη.
Τέλος, οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ μπορούν να έχουν σχετική ενημέρωση για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ καλώντας το τριψήφιο 184 καθώς και από όλα τα ΚΕΠ. Επίσης, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr όπου είναι αναρτημένοι κατάλογοι των συμβεβλημένων ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                   ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ