Παρέμβαση Ομοσπονδίας για την τοποθέτηση μηχανισμών ηλεκτρονικών συναλλαγών στις Λαϊκές Αγορές

Πρωτοχρονιάτικες Ευχές
30 Δεκεμβρίου 2016
Μεγάλες αλλαγές που πραγματοποίησε η Ομοσπονδία.
11 Φεβρουαρίου 2017
Όλες

Παρέμβαση Ομοσπονδίας για την τοποθέτηση μηχανισμών ηλεκτρονικών συναλλαγών στις Λαϊκές Αγορές

 

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ,

 

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΧΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ. Η ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Πτωχευτικός Κώδικας, Διοικητική Δικαιοσύνη, ΤέληΠαράβολα, Οικειοθελής αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων, Ηλεκτρονικές συναλλαγές, Τροποποιήσεις του ν. 4270/2014 και λοιπές διατάξεις».

ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΟΙΝΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΟ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΑΣ ΜΕ ΑΡ. 2375/03/01/2017, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΥΤΟ, ΕΝΟΨΕΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ      ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ