Συνέδριο Παραγωγών και Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών την Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου 2010

Η Ομοσπονδία συμμετέχει στο Πανελλήνιο Συνέδριο Ομοσπονδιών και Σωματείων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών στην Αθήνα, με θέμα τις Ταμειακές Μηχανές και οι προτάσεις του Προέδρου της.
2 Αυγούστου 2010
Οι Ταμειακές Μηχανές στις Λαϊκές Αγορές δεν είναι λύση
18 Αυγούστου 2010
Όλες

Συνέδριο Παραγωγών και Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών την Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Παραγωγοί και Επαγγελματίες,

Εν όψει της ημερομηνίας κατά την οποία, σύμφωνα με το νόμο, είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετήσουμε Ταμειακές Μηχανές στους πάγκους μας και μετά την υποχώρηση του Υπουργείου Οικονομικών, το οποίο απέστειλε έγγραφο προς το Συμβούλιο της Επικρατείας στις 02 Ιουλίου 2010- μετά την προσφυγής μας- για την αναστολή της έκδοσης Δελτίων Παραγγελίας των ταμειακών μηχανών μέχρι τις 30/06/2010, αποφασίσθηκε η πραγματοποίηση συνεδρίου Παραγωγών και Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών, προκειμένου να λάβουμε ΣΥΣΣΩΜΟΙ και ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, οριστική απόφαση για τον τρόπο που θα κινηθούμε απο την 01η Οκτωβρίου και έπειτα, σχετικά με την τοποθέτηση των Ταμειακών Μηχανών.

Καλείσθε ΟΛΟΙ, Παραγωγοί και Επαγγελματίες, στο συνέδριο που θα γίνει με θέμα

‘’ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ’’

την Κυριακή 05 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο Porto Palace που βρίσκεται στην 26ης Οκτωβρίου 65, στην περιοχή νέου λιμανιού, στη δυτική είσοδο της πόλης. Η συνεδρίαση θα γίνει στην αίθουσα Timber Hall στο ισόγειο, στη Β’ πτέρυγα του ξενοδοχείου.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ