ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
9 Οκτωβρίου 2017
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΕΓΝΑΤΙΑ TV
11 Οκτωβρίου 2017
Όλες

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι, σε τηλεφωνική επικοινωνία με το πρώην Υπουργείο Ανάπτυξης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας πληροφορήθηκε ότι κατατέθηκε στη Βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο για τις λαϊκές αγορές. Καλέστηκε και θα συμμετέχει ως ομιλητής μόλις τεθεί προς συζήτηση από την Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή των Ελλήνων διασφαλίζοντας τις θέσεις του παραγωγικού κλάδου.

Οι σκληροί αγώνες, της Ομοσπονδίας και των Σωματείων που την απαρτίζουν, για την διεκδίκηση των συμφερόντων των παραγωγών δικαιώνονται. Η αμιγώς παραγωγική Ομοσπονδία είναι ο μόνος εκφραστής των παραγωγών που διαθέτουν τα προϊόντα τους στις λαϊκές αγορές της χώρας. Ήμασταν, είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα στον παραγωγό προασπίζοντας πάντα τα δίκαια αιτήματά του.     

                                                         ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.                                                                                                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                             ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ          ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ