14 Ιανουαρίου 2019
Πρόγραμμα Ενίσχυσης «Πολύτεκνων Οικογενειών»
31 Ιανουαρίου 2019

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ!!!!!
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ – ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!!!
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!!!
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: σύννεφο και ουρανός

Γράψτε ένα σχόλιο…

Η συνέντευξη του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Μακρίδη Βασίλειου στο TV100 στην εκπομπή «Δημότης Online» με τον Παναγιώτη Κρινή. Παρακολουθείστε την από την μία (1) ώρα και δέκατο (10ο) λεπτό.

-1:43:03

2.124 προβολές

Ο χρήστης Dimotis online – Δημότης online έκανε μετάδοση live.

Γράψτε ένα σχόλιο…

Εν οψει της ψηφισης της Συμφωνιας των Πρεσπων απο την Ελληνικη Βουλη διοργανωθηκε συλλαλητηριο στις 20 Ιανουαριου 2019 και ωρα 14:00 το μεσημερι στο Συνταγμα.
Η Ομοσπονδια μας προτιθεται να ναυλωσει λεωφορειο (εφοσον υπαρχει συμμετοχη) για την μεταβαση και την επιστροφη απο την Αθηνα οσων επιθυμουν να παρευρεθουν.
Οι ενδιαφερομενοι με τις οικογενειες τους θα πρεπει να δηλωσουν συμμετοχη εως την Πεμπτη 17 Ιανουαριου 2019 απο τις 09:00 εως τις 17:00 στη γραμματεια της Ομοσπονδιας στο τηλεφωνο: 2310 303 585

Γράψτε ένα σχόλιο…

Η συνεντευξη του Προεδρου της Ομοσπονδιας Παραγωγων κ. Μακριδη Βασιλειου και του Προεδρου του Σωματειου Παραγωγων Θεσσαλονικης «Η Προοδος» κ. Λαβιδα Γεωργιου στην ΕΡΤ 3 στην εκπομπη «Agroweek».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Γράψτε ένα σχόλιο…

ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ TV100 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΔΗΜΟΤΗΣ ON LINE» ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΡΙΝΗ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 Μ.Μ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Κ. ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Γράψτε ένα σχόλιο…

Για μία ακόμα φορά οι Ομοσπονδίες και τα Σωματεία του νομού Θεσσαλονίκης που τις απαρτίζουν σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (καθώς οι Ομοσπονδίες και τα Σωματεία ήταν οι Πρωτεργάτες στη θέσπιση του νόμου ώστε να υπάρχουν οικονομικές ενισχύσεις με τη μορφή κουπονιών σε ευαίσθητες ομάδες) πετυχαίνουν την έγκριση διάθεσης κουπονιών σε πολύτεκνες οικογένειες για είδη που πωλούνται στις λαϊκές αγορές. Το ύψος του ποσού των κουπονιών που θα διατεθεί

Δείτε περισσότερα

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, πλήθος, υπαίθριες δραστηριότητες και φαγητό

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας σας εύχονται Καλή Χρονιά!!!
Η Νέα Χρονιά ας φέρει υγεία, αγάπη & ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα όπου κάθε στόχος θα πραγματοποιείται!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα

• Giorgos Tozinhs
    Giorgos Tozinhs ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ 2019 ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εύχονται σε όλους
Καλά Χριστούγεννα!!!
Η νέα Χρονιά ας φέρει υγεία – αγάπη – αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο & ένα δημιουργικό 2019!!!

Ο Πρόεδρος & το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας εύχονται σε όλους
Καλά Χριστούγεννα!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ
Σας πληροφορούμε ότι οι λαϊκές αγορές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης ανήμερα των Χριστουγέννων ημέρα Τρίτη θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 και οι λαϊκές αγορές ανήμερα της Πρωτοχρονιάς ημέρα Τρίτη θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, δίνοντας τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό να προμηθευτεί φρέσκα και ποιοτικά προϊόντα στις πιο οικονομικές τιμές.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα περπατούν, φρούτο, υπαίθριες δραστηριότητες και φαγητό

ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΤ 3 ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ
Εκτενέστατη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή για τον κλάδο των Λαϊκών Αγορών θα προβληθεί στην ΕΡΤ 3 μετά τις γιορτές. Στην εκπομπή ΑΓΡΟWEEK με αρχισυντάκτη τον κ. Τάσο Κωτσόπουλο συζητήθηκαν τα προβλήματα των παραγωγών πωλητών των λαϊκών αγορών. Η δράση των συνδικαλιστικών οργάνων (Ομοσπονδία – Σωματεία) για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας στις λαϊκές αγορές ανά την Επικράτεια. Η νέα νομοθεσία που διέπει το χώρο και οι π

Δείτε περισσότερα

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Vasilis Makridis, στέκεται, φυτό και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, περιλαμβάνεται ο Vasilis Makridis, άτομα στέκονται, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, γρασίδι, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

• Panos Constantinou
    Panos Constantinou ΤΑ ΕΓΚΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ,Η ΚΑΡΑΤΌΜΗΣΗ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΣΕ ΠΩΛΗΤΈΣ ΛΑΪΚΏΝ ΑΓΟΡΩΝ,ΟΙ ΟΠΟΊΟΙ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΤΟ 1/10 ΤΩΝ ΌΣΩΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ»ΌΛΟΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ «ΠΡΈΠΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΝΑ ΈΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΉΝΙΟ…ΛΑ’Ι’ΚΕΣ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΆΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΎΝΟΛΟ.. ΌΠΟΥ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΟΦΕΛΟΣ ΠΆΝΤΑ ΕΊΝΑΙ Ο ΘΆΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΉ ΜΟΥ..

Γράψτε ένα σχόλιο…

ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΑΝ. ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 84 Ν. 4582/2018 ΦΕΚ 208/Α/11-12-2018.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!

Δείτε περισσότερα

Η εικόνα ίσως περιέχει: φρούτο και φαγητό

• Giorgos Tozinhs
    Giorgos Tozinhs ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΟΕΔΡΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΑΛΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΝ ΟΡΓΑΝΟΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΕΙΖΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ

Γράψτε ένα σχόλιο…

Σας πληροφορούμε ότι σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία όσοι χρησιμοποιούν μηχανάκια (POS) είναι υποχρεωμένοι να δημιουργήσουν τραπεζικό λογαριασμό όψεως έως 31 Δεκεμβρίου 2018.
Καθότι οι παραγωγοί πωλητές λαϊκών αγορών μέχρι σήμερα σύμφωνα με το νόμο εξαιρούνται από την υποχρέωση να έχουν μηχανάκια (POS) για τις συναλλαγές τους, ΔΕΝ απαιτείται και η δημιουργία τραπεζικού λογαριασμού όψεως.

Δείτε περισσότερα

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ποτό και φαγητό

Δείτε 5 ακόμη σχόλια

Γράψτε ένα σχόλιο…