1η Εκταμίευση το προγράμματος ενίσχυσης «Απροστάτευτου Τέκνου»

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ
5 Απριλίου 2018
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
16 Απριλίου 2018

1η Εκταμίευση το προγράμματος ενίσχυσης «Απροστάτευτου Τέκνου»

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι Παραγωγοί,
Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει ήδη η αποπληρωμή της 1ης ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ των κουπονιών τους προγράμματος ενίσχυσης «ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥ ΤΕΚΝΟΥ», η οποία θα ολοκληρωθεί σταδιακά εντός του προσεχές διαστήματος, λόγω των “Capital Control” των τραπεζών.
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας Θεσσαλίας Θράκης και το Σωματείο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η Πρόοδος» θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους παραγωγούς, οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτό το μεγάλο κοινωνικό έργο αναδεικνύοντας το κοινωνικό πρόσωπο των λαϊκών αγορών.
Επιπροσθέτως, σας πληροφορούμε ότι η Ομοσπονδία μας έχει αποστείλει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όλα τα σχετικά παραστατικά με τα αντίστοιχα κουπόνια για την έγκριση της 2ης Εκταμίευσης.
Για μια ακόμα φορά η Ομοσπονδία μας δείχνει τη φερεγγυότητά της, καθώς ΕΓΚΑΙΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ αποδίδονται στους δικαιούχους συναδέλφους παραγωγούς τα ποσά που τους αναλογούν από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ                      ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ