ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ
5 Ιουνίου 2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
27 Ιουλίου 2018
Όλες

ΧΗΜΙΚΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
 
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
 
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»
 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ»
Αγαπητοί συνάδελφοι – συναδέλφισσες παραγωγοί και επαγγελματίες,
Καθότι έχετε ήδη διαπιστώσει από τις 2 Ιουλίου 2018 έχει πάψει πλέον η είσπραξη του ποσού των 0,50 ευρώ που καταβάλλαμε όλοι για τις χημικές τουαλέτες.
Από το 2015 έως και σήμερα, οι Ομοσπονδίες και τα Σωματεία που τις απαρτίζουν, αγωνίστηκαν ακατάπαυστα για δώσουν λύση στο πρόβλημα με τις χημικές τουαλέτες. Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οριστικοποιήθηκε πρόσφατα ο διαγωνισμός. Οι χημικές τουαλέτες εμπίπτουν πλέον, από 2 Ιουλίου 2018, στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας.
Στο χρονικό διάστημα αυτό οι Ομοσπονδίες και τα Σωματεία τους, κατάφεραν τη μείωση του ημερήσιου δικαιώματος δύο (2) φορές προκειμένου να αντισταθμίσουν το ποσό με τα 0,50 ευρώ που κατέβαλλε κάθε πωλητής στις λαϊκές αγορές καθημερινά. Επιπροσθέτως, κατάφεραν να διατηρήσουν το ποσό του ημερήσιου δικαιώματος που καταβάλλουμε όλοι μας προσερχόμενοι στις λαϊκές αγορές στις σημερινές υφιστάμενες τιμές, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ!!!
Αγαπητοί συνάδελφοι – συναδέλφισσες παραγωγοί και επαγγελματίες,
Οι Διοικήσεις των Ομοσπονδιών και των Σωματείων τους, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλους και όλες εσάς, όπου με την καθημερινή σας συμβολή όλο αυτό το διάστημα καταφέρατε να επιτευχθεί η απρόσκοπτη λειτουργία του χώρου των λαϊκών αγορών και να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα – με τους κατοίκους και Δήμους – όπου πραγματοποιούνται οι λαϊκές αγορές.
 
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΕΡΕΤΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
 
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΛΑΒΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ