ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

6η Συνεδρίαση της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Μ.Ε.Θ.
3 Νοεμβρίου 2017
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤV 100
6 Νοεμβρίου 2017
Όλες

ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μετά από επίμονες προσπάθειες των Ομοσπονδιών και των Σωματείων μας και σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, κατορθώσαμε να αποδεσμευτούν οι πρώτες 200.000 Ευρώ, που θα διατεθούν μέσω κουπονιών σε οικονομικά ασθενέστερους συνανθρώπους μας. Διαδικασία, που έχει καθυστερήσει για την Περιφέρεια μας, αφού στην Αθήνα, ήδη έχει γίνει η διάθεση των ανάλογων κουπονιών για δεύτερη συνεχή χρονιά.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, που έχει τεθεί, μέχρι τις 10 Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους. Αφορά σε περισσότερες από χίλιες οικογένειες, που μέχρι πρόσφατα εισέπρατταν το επίδομα Απροστάτευτου Τέκνου το οποίο καταργήθηκε, όπως αυτές είναι καταγεγραμμένες στα μητρώα των δήμων του νομού Θεσσαλονίκης.
Τα χρήματα που θα διατεθούν προέρχονται από την εισφορά του ημερήσιου τέλους, που καταβάλουν καθημερινά, οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές. Με δεδομένο, ότι έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό ταμείο, ελπίζουμε την επόμενη φορά η βοήθεια που θα δοθεί προς τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας να είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.

Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Μακεδονίας – Θεσσαλίας- Θράκης

Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης

Σωματείο Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

Σωματείο Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»

Σωματείο μικροπωλητών και παραγωγών λαϊκών αγορών εκτός Θεσσαλονίκης « Μακεδονία»