ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ / ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 46974/02-05-2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
23 Απριλίου 2018
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑΟΥΣΑΣ
9 Μαΐου 2018
Όλες

ΑΣΚΗΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ / ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 46974/02-05-2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατά την συνάντηση που πραγματοποίησε η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας στις 18 Απριλίου 2018 ένα από τα ζητήματα που έθεσε υπόψη στο Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Αυλωνίτη Δημήτριο ήταν η κατάργηση προσκόμισης ασφαλιστικής ενημερότητας κατά την ανανέωση άδειας παραγωγού. Στις 02 Μαΐου 2018 το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης υιοθετώντας την πρόταση της Ομοσπονδίας μας, με εγκύκλιό του υπ΄ αριθμ. 46974/02-05-2018, δίνει τη δυνατότητα στον παραγωγό να υποβάλλει την ασφαλιστική του ενημερότητα έως 31-12-2018.
Η Ομοσπονδίας μας ως ο μόνος γνήσιος εκφραστής των συμφερόντων των παραγωγών των λαϊκών αγορών για μια ακόμα φορά δίνει άμεσα και έμπρακτα λύσεις σε προβλήματα του κλάδου. Διεκδικεί με αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις και παρεμβάσεις τα δίκαια αιτήματα των παραγωγών πωλητών των λαϊκών αγορών και εργάζεται καθημερινά και ακατάπαυστα για τη διευκόλυνση διαδικασιών       (όπως έκδοση, ανανέωση παραγωγικής άδειας, κλπ.) όσων δραστηριοποιούνται στο χώρο των λαϊκών αγορών.
Όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα ισορροπώντας και εξαλείφοντας τις όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται. Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο συλλογικός αγώνας όλων των Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Οργάνων μπορεί να φέρει την εξομάλυνση και εξυγίανση του χώρου των λαϊκών αγορών.
Η Ομοσπονδία μας ήταν, είναι και θα παραμείνει ο μόνος θεσμικός εκφραστής των παραγωγών, όπου με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο πετυχαίνει καθημερινά την προβολή και προώθηση του χώρου των λαϊκών αγορών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ             ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Φωτογραφία του Ομοσπονδία Λαϊκών Αγορών Παραγωγών.