Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ
21 Ιουνίου 2019
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΔΕΣΣΑΣ
25 Σεπτεμβρίου 2019
Όλες

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.

ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Α.Ε. ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΛΑΪΚΏΝ ΑΓΟΡΩΝ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑ (3) ΕΤΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΕΚΤΕΝΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ.

Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΛΑΪΚΏΝ ΑΓΟΡΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ. ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ Η ΤΟΤΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ Ε.Ε. ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ – ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΟΕΚΛΕΓΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜέΡΑ25 ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ – ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΘΕΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣ ΠΩΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ!!!

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ !!!

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

   ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ         ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ