ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΩΝ ΟΠΕΚΕΠΕ
8 Δεκεμβρίου 2017
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017
14 Δεκεμβρίου 2017
Όλες

ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΥ Club (ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ)

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Η ΟΜΟΝΟΙΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι – συναδέλφισσες, Σε συνέχεια της ανακοίνωσης, η οποία δίνονταν στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 αναφορικά με τις Κάρτες Υγείας ΕΥ Club θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:
1ο . Η Κάρτα Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης ΕΥ Club έχει ισχύ για ΕΝΑ (1) ΕΤΟΣ.
2ο . Το ετήσιο κόστος της κάρτας από 190,00 ευρώ μειώθηκε στα 100,00 ευρώ!!!!! Επιπλέον στα 4μελή της οικογενείας προστέθηκαν άλλα δύο (2) άτομα δηλαδή συνολικά έξι (6) άτομα ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ !!!!!
3ο . Θα σας δοθεί από τους υπαλλήλους των Σωματείων που εισπράττουν το ημερήσιο δικαίωμα η ειδική «φόρμα εγγραφής», όπου θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας καθώς και των υπολοίπων 5 μελών Α΄ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ της οικογένειας σας προκειμένου να εκδοθούν οι κάρτες υγείας σας.
4ο . Με την πρώτη πληρωμή του ποσού των 5,00 ευρώ θα μπορείτε ΑΜΕΣΑ να επωφελείστε από τις παροχές της κάρτας.
5ο . Το ποσό των 5,00 ευρώ θα καταβάλλεται στους υπαλλήλους των Σωματείων που εισπράττουν το ημερήσιο δικαίωμα κάθε 15 και 30 του εκάστοτε μήνα έως ότου συμπληρωθεί το ποσό των 100,00 ευρώ. Όποιος επιθυμεί πιο σύντομη εξόφληση του ποσού μπορεί να καταβάλλει τα 100,00 ευρώ είτε εξολοκλήρου είτε με μεγαλύτερες δόσεις άνω του ποσού των 5,00 ευρώ.
6ο . Η Κάρτα Υγείας ισχύει για όλη την Επικράτεια σε όλες τις συνεργαζόμενες κλινικές, ιδιωτικούς ιατρούς, κλπ . Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη επί της οδού Κουντουριώτη 7 & Παγγαίου 1 υπάρχει Πολυϊατρείο πέντε (5) ορόφων, το οποίο λειτουργεί από τις 08:30 το πρωί έως τις 21:30 το βράδυ 365 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, στο οποίο στεγάζονται όλες οι ειδικότητες γιατρών (ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ, ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ, ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ, ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ, ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ, ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ, κλπ), καθώς και ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ όπου γίνονται όλες οι εξετάσεις. Στον πέμπτο όροφο (5) όροφο του κτιρίου υπάρχει Ινστιτούτο Αισθητικής με πολλές δωρεάν ή με έκπτωση παροχές. Στην είσοδο του κτιρίου υπάρχει συνεργαζόμενο ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε τα φάρμακά σας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΔΕΡΕΤΖΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΑΒΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ