ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
27 Ιουλίου 2018
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4497/2017
22 Αυγούστου 2018
Όλες

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας Θεσσαλίας Θράκης και η Πανελλαδική Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, με συντονισμένες τους ενέργειες αιτήθηκαν, στην προγραμματισμένη τους συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου & Προστασίας Καταναλωτή κ. Αυλωνίτη Δημήτριο στις 4 Ιουλίου 2018, μεταξύ πολλών άλλων θεμάτων που αφορούν και απασχολούν καθημερινά το χώρο των λαϊκών αγορών, ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ!!!!
Με αφορμή την επικείμενη τροπολογία με την επανέναρξη των εργασιών της Βουλής μετά την περίοδο του καλοκαιριού η κατάργηση όλων των παραβόλων που καταβάλλουν οι παραγωγοί κατά την έκδοση, ανανέωση, κλπ παραγωγικής άδειας είναι ένα φλέγον ζήτημα, το οποίο δεν αποφέρει σημαντικά έσοδα στους φορείς έκδοσης και ανανέωσης – όπου για Θεσσαλονίκη η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, για την Αθήνα η Περιφέρεια Αττικής και για όλη την υπόλοιπη χώρα οι Δήμοι, αντιθέτως γίνεται η αιτία καθυστέρησης των ως άνω διαδικασιών!!!!
Με κοινό έγγραφο τους αιτούνται ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΠΑΡΑΒΟΛΩΝ!!!! Σας παραθέτουμε αυτούσιο το εν λόγω έγγραφο των Ομοσπονδιών.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ      ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ