ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ)

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ Μ.Ε.Θ.
8 Ιουνίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ
13 Ιουνίου 2017
Όλες

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Για μια ακόμη φορά η καίρια και δραστική παρέμβαση της Διοίκησης της Ομοσπονδίας, αναφορικά με τις φορολογικές δηλώσεις και το πρόβλημα με την εφαρμογή TAXISNET, η οποία δεν ενημερώνεται αυτόματα από το ΚΕΠΠΥΕΛ και κατά συνέπεια εμφανίζονται οι αγρότες ως ελεύθεροι επαγγελματίες και φορολογούνται αναλόγως, δίνει την άμεση λύση. Σήμερα έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου της Ομοσπονδίας κ. Μακρίδη Βασίλειου με την ιδιαιτέρα του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κα Φουλίδου Άννα, η οποία τον ενημέρωσε ότι το πρόβλημα με τις φορολογικές δηλώσεις είναι ήδη προς διευθέτηση. Συγκεκρμένα, αναφορικά με τους νέους αγρότες θα λυθεί άμεσα ως την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ για όλους τους υπόλοιπους ετοιμάζεται νέα τροπολογία σχετικά και θα λυθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας .
Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας με συντονισμένες και διεξοδικές ενέργειες διεκπεραιώνει προβλήματα που αφορούν τους παραγωγούς όχι μόνο στον χώρο των Λαϊκών Αγορών αλλά και εκτός.
Ήταν, είναι και θα παραμείνει στη διάθεση του παραγωγού που δραστηριοποιείται στο χώρο των Λαϊκών Αγορών και θα προασπίζει πάντα τα συμφέροντα του.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ          ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ