ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΛΙ
5 Φεβρουαρίου 2020
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ Μ.Ε.Θ.
25 Φεβρουαρίου 2020

ΣΥΣΤΑΣΗ 9ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Συστάθηκαν οι Επιτροπές Λαϊκών Αγορών του άρθρου 28 του ν. 4497/2017 ΦΕΚ 171 Α’/13.11.2017 Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής και Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Η Ομοσπονδία Συλλόγων Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Κεντρικής & Δυτικής Μακεδονίας Θεσσαλίας Θράκης με έγγραφά της υπ’ αριθ. 3133/25.10.2019 και υπ’ αριθ. 3205/07.01.2020 όρισε τους εκπροσώπους της για τις Επιτροπές Λαϊκών Αγορών Π.Ε. Χαλκιδικής και Π.Ε. Πέλλας αντίστοιχα ως εξής: – Για την Επιτροπή Λαϊκών Αγορών Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής:Τακτικό μέλος της τον κ. Στεριανό Βασίλειο καιΑναπληρωτή του τον κ. Ταμία Ιορδάνη- Και για την Επιτροπή Λαϊκών Αγορών Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας:Τακτικό μέλος της τον κ. Καλλιανίδη Αριστείδη καιΑναπληρωτή του τον κ. Γκάτσο ΣωτήριοΜπορείτε να απευθύνεστε όσοι παραγωγοί επιθυμείτε να δραστηριοποιηθείτε σε λαϊκές αγορές είτε της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής είτε της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και μέσω της Ομοσπονδίας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2310.303.585 καθώς και στους παραπάνω εκπροσώπους παραγωγούς για την εξυπηρέτησή σας για οποιοδήποτε ζήτημα άπτεται στην αρμοδιότητα τους για τις λαϊκές αγορές των Περιφερειακών Ενοτήτων Χαλκιδικής και Πέλλας αντίστοιχα.