ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΛΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
31 Ιανουαρίου 2020
ΣΥΣΤΑΣΗ 9ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
13 Φεβρουαρίου 2020
Όλες

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΛΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΥΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 144/15067(ΦΕΚ 466/2019) ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΛΙ. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΕ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 3. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΝΟΜΟΣ 4497/2017 ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΩΛΗΤΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3230/05.02.2020 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟΥ ΩΣΤΕ Η ΦΡΑΣΗ «ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ «ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ή ΟΜΟΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ».ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΥΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΥΠ’ΑΡΙΘ. 144/15067(ΦΕΚ 466/2019) ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕΛΙ. Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΕ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 3. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΝΟΜΟΣ 4497/2017 ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΩΛΗΤΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3230/05.02.2020 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟΥ ΩΣΤΕ Η ΦΡΑΣΗ «ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ «ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ή ΟΜΟΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ».ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΔΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΣχόλιο

Σχόλια

ΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΣΕ ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 3. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΝΟΜΟΣ 4497/2017 ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΠΩΛΗΤΗ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3230/05.02.2020 ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΡΘΡΟΥ ΩΣΤΕ Η ΦΡΑΣΗ «ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ» ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ «ΕΝΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ή ΟΜΟΡΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ».ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Σχόλια